Saturday, March 12, 2011

Naar alderen forandrer kroppen vaar.

Ikke bare bare aa bli 40!
Alder har aldri bekymret meg, jeg gledet meg til aa bli 40 aar. Det er mye som jeg liker ved aa bli eldre. Selvsikkerheten er der, en har stoerre livskunnskap, en annen ro osv.
Men saa er dette med at forbrenningen gaar ned, linjene/rynkene i ansiktet har blitt dypere, litt pigmentflekker paa hendene og jeg vet ikke hva. Dette er bare begynnelsen jenter.
Her er en av mange boeker Suzanne Somers har skrevet og hun gir virkelig mange gode tips. Hun skriver om hva som skjer i kroppen vaar naar vi blir eldre. Hormonene vaare er i sving og det merker vi jo :). Hun kan vaere litt ekstrem, men jeg har laert mye av aa lese boekene hennes. Greit aa vite hvor skummelt det er a tilfoere kroppen kunstige hormoner ogsaa. SKUMMELT!
En annen bok som jeg ogsaa vil anbefale av henne er: The sexy Years.

3 comments:

 1. Ja vi får tenke på at skjønnheten kommer innenfra. Min mormor var så rynkete som bare det hun, men pga hennes herlige vesen synes jeg hun har vært så utrolig nydelig så lenge jeg bare kan huske!

  ReplyDelete
 2. Er helt enig Christina!
  Alikevell, saa kan det jo vaere aa greit aa gjoere hverdagen lettere for oss selv. Smaa justeringer kan gjoere saa mangt :).

  God helg til deg :)
  Nyter du fortsatt sambarytmene? Eller det over?

  Hilsen Angelique

  ReplyDelete
 3. Sambarytmene dør sakte ut i kveld. Men det er bare karnevalet som er slutt, sambarytmer og sambamusikk finner man på de fleste turiststeder som Copacabana og Jesusttatuen

  ReplyDelete