Sunday, April 24, 2011

Paaskemorgen!

Det er paaskemorgen og det er stille i huset da familien fortsatt sover. Jeg elsker aa staa opp tidlig aa ha disse morgenstundene for meg selv. Foeles ekstra stille naa, siden familien Andersen reiste hjem i gaar. Vi har hatt det utrolig koselig sammen, bare det aa skravle med en norsk venninne foeles saa godt. Bursdagen min hadde Nella og jeg en hel dag alene med spa, lunch og litt shopping. Veldig koselig! Ungene koste seg ogsaa stort sammen, ogsaa har Jens gjort ferdig tegningene paa tilbygget til huset vaart hjemme i Norge. Han er saa flink og kom med mange gode ideer. Godt med gode flinke og snille venner.
Naa har de reist og vi hadde paaskeaften alene, med lammestek og paaskeegg med norskt godteri inni som familien Andersen hadde tatt med fra Norge. Nam,nam!! Maa si at det er godt aa vare litt alene sammen med bare familien ogsaa, selv om vi elsker aa ha besoek.

Her i USA er alle paaskedagene arbeidsdager, det er kun foerste paaskedag som er hellig og den feirer de stort. De pynter seg (noe de ikke gjoer for ofte), de gaar til  Gudstjeneste og etterpaa er det god mat (gjerne lammestek). Saa gjemmer de mange smaa paaskeegg rundt om i hagen som barna samler inn i en kurv. Det er stor stas for barna og det er da om aa gjoere aa samle inn flest egg.

Hjemme i Norge er det nok mange av dere som er paa vei hjem fra fjellet, hytta ved fjorden, sydenferien eller bare lader opp til til en ny arbeidsuke. Uansett saa oensker jeg dere en fin soendags ettermiddag.


Hilsen Angelique

No comments:

Post a Comment