Wednesday, September 7, 2011

WHERE TO BEGIN!!

Det er ikke bare bare å komme hjem til et hus som har vært utleid i tre år. Ser faktisk ikke skogen for bare trær! Nå har vi en maler som har begynt i stua, det nye gulvet vårt kommer fra USA i oktober og når stua er ferdig, da har jeg ihvertfall et rom jeg kan kose meg i. 

Har bestemt meg for å selge nesten alle møblene våre, da smaken har forandret seg etter tre år i USA. Også kjøpte vi jo en del møbler der borte.

Finner heller ikke lader til kameraet mitt, saa bildekvaliteten er ikke helt topp. Det meste er litt kaotisk for tiden.

4 comments:

 1. Dette kalles en swampy kvinne.... Du tenger et Gudinnkurs, fort min skjønne. Ta det med ro, alt fixer seg, og jo mer du nyter tanken på at dere sitter faktisk med alle ressurser som skal til for at du skal få det som er i din desire, jo mer glad blir du. Takk livet, for at du har fått oppleve Usa i 3 hektiske og innholdrike år. Nå sitter du med en haug av kunnskap du kan dele med oss dine sisters i Norge.
  Alt er i din makt, all forandring du ønsker skal du få. Jeg gir det til deg nå, nyt veien til dine mål. De er ofte viktiger enn målet i seg selv.
  Kiss, I love u forever. Faytastic life, everyday magic, Fay

  ReplyDelete
 2. He,he!
  SIkkert mye sannhet i dette Fay og jeg er veeeldig takknemlig for å ha opplevd å bo i vidunderlige USA i tre år :).

  Klem :)

  ReplyDelete
 3. Velkommen hjem igjen. Du får ta rom for rom og det blir jo spennende med nye møbler og nytt gulv. Håper du deler med oss :) Hils og ha en fin fin helg.

  ReplyDelete
 4. Ja, vi tar rom for rom Britt Eva :). Blir nok bra etterhvert. Klart jeg skal dele med dere :)!

  ReplyDelete