Thursday, January 19, 2012

Dagens hudpleietips!

Rens huden hver dag! Og hvorfor skal vi det? I løpet av dagen samler det seg masse smuss og skitt på huden vår. Dette setter seg i porene våre og legger seg som et lag på huden. En annen ting er at for at serumet eller fuktighetskremen vår skal virke, så må vi rense huden først. Hvis ikke så vil den bare ligge oppå laget av smuss, overflødig talg osv. For at fuktstoffene skal virke, så må de legges på ren hud.

Tips: Sett renseproduktet i dusjen, da er det mye lettere å bare gripe den å rense.
Husk å bruke milde renseprodukter tilpasset hudtypen din.
IKKE bruk renseservietter!!! De "stripper" huden for alt av talg osv, huden blir tørr og irritert over tid. Tenk også på miljøet.

Et godt renseprodukt skal rense huden, tilføre fuktighet og friske opp. Vi trenger ikke egen øyesminkefjerner, så lenge vi ikke bruker vannfast mascara.

Ha en fin dag folkens :)!

2 comments:

 1. gode tips du kommer med Angelique :) synst sjøl at huden min er vansklig for tida, veit ikke helt hvilken type hud eg har, eller hva som er best for den akkuratt nå. Merker på huden at eg straks er 30... har jo til og med fått synlige smilerynker rundt øynene :)
  Lekker butikk og salong du har :)

  Henriette

  ReplyDelete
 2. Hei Henriette!
  Det er jo naturlig med mimikkrynker når vi kommer i 30 årene. Det er faktisk ganske flott syns jeg. Er jo rart hvis vi hadde eldes, men alikevell hadde hud som en 16 åring :). Det som er viktig er at du bruker en mild rens hver dag, et godt serum og en fuktighetskrem. Disse produktene skal tilpasses din hudtype og hudtilstand og de bør helst være økologiske. Det beste er å forholde seg til en hudterapeut.
  Husk også nok søvn (noe som er mangelvare når en har småbarn), drikk mye vann og grønn te og spis fersk mat så ofte som mulig.

  God helg til deg og dine.
  Hilsen Angelique :)

  ReplyDelete