Monday, March 21, 2011

Mandag og min foerste skole/kursdag.

I dag hadde jeg min foerste skoledag. Vil bli bedre i skriftlig engelsk, saa naa skal jeg tilbringe formiddagene mine paa skolebenken.
Denne foerste dagen var interessant, vi faar se hvordan dette gaar da :).
Skolen jeg gaar paa ligger i bydelen Brookline, som faktisk var foedebyen til JF Kennedy.

Have a nice Monday evening my friends :)!

7 comments:

 1. Så bra at du gjør det! Det kommer til å bli veldig bra og moro, er det mange i klassen du går i da? Hvor lenge varer det?

  ReplyDelete
 2. Hei Mette!
  Tror vi var ca 20 stk og kurset varer i 2 mnd. Faar ihvertfall frisket opp den engelske gramatikken.

  ReplyDelete
 3. så bra for dg å starte på det for det er da man finner venner du har kanskje nok av de der nede men det er litt ok å få nye bekjente...savner du norge foresten...jeg må bare si at jeg misunner deg som er så heldig at du bor der nede håper du får lagt ut bilde av boligen din dah..er det er svær dige villa i hollywod ell..hehe mvh linda fra romsås bodde over taso...

  ReplyDelete
 4. linda fra romsås....March 21, 2011 at 5:07 PM

  helloen rypa nå har jeg åpna konto bare for å få fulgt med på bloggen din ...så nyfiken er jeg heheh men det er sant det er så digg å se at du har greid deg så bra og vært gift så lenge og har vakre barn hva mer kan man da ønske seg....jeg også vil til usa men kommer nok ikke inn..kommer innpå det senere..klem

  ReplyDelete
 5. Hei Linda! Saa hyggelig at du vil foelge meg da. Mange fordeler med aa gaa paa skole,ja. Ikke minst aa faa frisket opp den engelske grammatikken.

  Ellers kan jeg si at huset vaart er stort, men har en helt vanlig standard. Ikke noe Hollywood over det :)

  Hilsen Angelique

  ReplyDelete
 6. Flink du er Angelique! Skulle gjerne gjort noe lignende her. Men det er ikke noe særlig tilbud når det gjelder engelsk, kun portugisisk og det strever jeg litt med! Eller rettere sagt, jeg finner ikke motivasjon! Og John som har begynt å fly da gitt! Jammen er dere aktive! Lykke til begge to!

  ReplyDelete
 7. Ja, her gaar det unna skal jeg si deg :).
  Holdt paa aa fly paa veggene her i februar, saa da soekte jeg paa skole. Trenger aa friske opp min engelske grammatikk. Tror dette blir bra:)

  Ikke bare,bare aa laere et nytt spraak i vaar alder. Skjoenner at du sliter med motivasjonen. Kanskje etter to aar hjemme, at du er klar da :).

  Ja, John maa jo faa dyrke sine interesser han ogsaa:).

  Hils dine!

  ReplyDelete