Wednesday, March 23, 2011

Trening-kun vellvaere?

Trening er en viktig del av livet mitt, om jeg ikke alltid faar til treningsoekter saa gaar jeg lange, raske turer. Nydelig!
Jeg liker aa faa unna treningen paa morningene, saa to dgr i uka proever jeg aa faa til det. Timene begynner 5.45 og salen er full, i tillegg saa moeter jeg sikkert paa 6-8 joggere paa vei til treningen. I dag trente jeg spinnig med Scott og han er serioest en av de mest proffe spinninginstruktoerene jeg har vaert bort i. I tillegg saa spiller han musikk som er til aa doe for.
Det jeg ville "si" da er: Etter fyllte 40, saa kommer kiloene snikende paa og for min del saa hjelper det ikke at jeg trener. For aa holde kiloene unna da, saa maa jeg trene lengre og hardere oekter. DET gidder jeg ikke!! Eneste maaten er aa holde kiloene unna paa er aa redusere matinntaker og jeg elsker mat . Konklusjonen er : Jeg trener for at jeg liker aa trene, det er vellvaere for meg rett og slett.

Ha en fin onsdag der hjemme.

Hilsen Angelique!

5 comments:

 1. Go girl!!! Helt enig! Kroppen og jeg snakker ikke sammen når det gjelder mat lenger!!! Men trening har noe med velvære og gjøre! Jeg driver med power walking og det blir jeg glad til sinns av etterpå!

  ReplyDelete
 2. Hei, satt meg akkurat ned på The Waffel House og bestillte meg en diger ham/cheese omelett med sausage og bacon. Ikke er jeg spesiellt aktiv for tida men kiloene har jeg da ikke noe problemer med. Må være en jente greie det der. :) (john)

  ReplyDelete
 3. Saa bra Christina! Power walking er supert, liker aa gaa mye jeg ogsaa. Deilig aa kjenne godfoelelsen i kroppen etterpaa :)

  ReplyDelete
 4. Tja, John! Tror nok noen gener spiller inn her ogsaa :)

  ReplyDelete
 5. Jeg trener og trener, men ser liten forskjell. Men jeg merker det jo "innvendig" for å si det sånn, heldigvis!!!
  Jeg trener for helsa sin skyld, jeg elsker mat og jeg elsker vin og sjokolade. Så ja, sånn er det bare.

  ReplyDelete