Friday, April 15, 2011

Paaskeferie!

Tar en liten pause fra hormoner naa, det er jo tross alt paaskeferie. For to dager siden kom Nella og Jens paa besoek med alle tre gutta. De skal vaere her i hele paasken og vi skal bare kose oss. I dag skal nella og jeg paa shopping og det skal ogsaa shoppes badetoy. Aarets vaerste kjoep og da trenger vi litt shampagne underveis. Da blir shoppingen saa meget bedre :).
I morgen kjoerer vi opp til Quebec i Canada, det er en 8 timers kjoeretur, men med god musikk, godt humoer og greie folk, saa gaar det nok bra. Etter to dager i Quebec gaar ferden til Montreal. Skal vaere flink aa ta bilder som jeg kan legge inn paa bloggen.
Her er hotellet vi skal bo paa i Quebec, det heter Chateau Frontenac, skal visst vare spektakulaert.

God paaske til dere der hjemme!
Hilsen Angelique!

6 comments:

  1. Så herlig! Vi har vært noen turer både i Quebec og Montreal når vi bodde i Toronto i 1995.
    Quebec området byr på store flotte fjell og vill natur med mange Indianer reservat rundt omkring. Montreal der snakker de bare fransk, men en herlig by som har mange gamle flotte OL anlegg som det går an å besøke. God tur og hils fam. Andersen så masse :o)

    ReplyDelete
  2. Takk for tips og hilsen Christina!
    Oensker dere ogsaa en god paaske :)

    Angelique

    ReplyDelete
  3. Sorry jeg blandet Quebec området med Alberta området når det gjelder fjell. Synd dere ikke fikk oppleve de flotte fjellene i Canada, men det slottet så jo bare helt herlig ut!

    ReplyDelete
  4. He,he! Vi kikket faelt etter fjellene du snakket om Christina :). Vet jo at Canada har mye flott natur aa by paa, men der vi var var det som sagt flatt. Hadde en koselig ferie da, og slottet var fantastisk.

    God paaske til dere forresten!

    ReplyDelete
  5. Ja jeg sa det til Baard og han lurte litt på om jeg var helt rocka i esken og kunne blande så fælt!!! Jeg begynner vist å bli gammel!!!

    ReplyDelete
  6. He, he! Vi skulle jo til Quebec uansett.

    ReplyDelete